gyors kiszállítás
30.000,- Ft felett szállítási költség nélkül
14 napos visszaküldési jog
10.000 termék raktáron

Védelem, tisztítás, ápolás – a MEWA bőrvédelmi terve

Ha a mindennapi munkavégzés során gyakran kell kezet mosnia és fertőtlenítenie, az a bőrfelszínt jelentősen megterhelheti. Ugyanez érvényes veszélyes anyagok kezelésekor is. Munkavégzés előtt és közben nagyon fontos az adott felhasználási területhez igazodó bőrvédelem. Szolgáltatási ajánlatunk: Önnel karöltve egyedi bőrvédelmi tervet dolgozunk ki.

Bőrvédelem a munkavégzés előtt és közben – megbízható megelőzés

Ha a mindennapi munkavégzés során gyakran kell kezet mosnia és fertőtlenítenie, az a bőrfelszínt jelentősen megterhelheti.

Bőrtisztítás munkavégzés előtt, közben és után – alaposan és kíméletesen

Tiszta és gondozott – a kézzel és a testtel szemben alapvető elvárás. A bőrtisztítás során fontos szerepet kapnak azok a termékek, amelyek a makacs szennyeződéseket is kíméletesen távolítják el, és gondoskodnak arról, hogy a bőr egészséges maradjon. Az adott felhasználási területhez és az Ön bőrvédelmi igényeihez igazodva javasoljuk a jól bevált Estesol®, Solopol® és Kresto® bőrtisztításra szolgáló termékeket.

Bőrápolás munkavégzés után – regeneráló és erősítő hatás

Munkavégzés után munkavégzés előtt van – bőre a regenerálódáshoz hatékony ápolást igényel. Bőrápoló készítményeinkkel aktívan támogatja bőre regenerálódását, és erősíti a bőr természetes védelmi funkcióját. A készítmények szabályozzák a bőr nedvességvesztését és javítják rugalmasságát. Javaslatunk: Stokolan® – biztosítja bőre egészségét, puhaságát és bársonyosságát, továbbá óvja a kiszáradástól.